Fit met Wii Fit


Wii fit is een combinatie van fitness & fun en is gemaakt voor iedereen, jong en oud, iedereen kan het. Door een goede work out en volharding kan u in uw woonkamer werken aan jou gezondheid en wordt je fitter.

Het is mogeijk om meerdere profielen aan te maken. Dit is handig als u met uw hele familie of met uw vrienden aan uw gezondheid willen werken op de Wii Fit. Wii fit geeft ook dagelijks tips hoe u een bijdrage kan leveren aan uw gezondheid en zo ook gewicht kan verlieren. Elke dag is het noodzakelijk om de nodigeoefeningen uit te voeren. Er wordtin de game ook een dagboek bijgehouden van uw vorderingen.

Verschillende categorieën


Je hebt verschillende categorieën van games.
1. Spier verstevendeoefeningen
2. Aerobics oefeningen
3. Balance oefeningen
4. Yoga oefeningen

Je kan natuurlijk ook gewicht verlieren als je regelmatig de oefeningen doet. Wii nieuws geeft u enkele tips om resultaten te boeken met Wii Fit.

Tips

1. Doe 4 a 5 workout's van 45 minuten per week.
2. Kies de juiste workout en doe niet alleen de oefeningen die je graag doet(Wii fit geeft je hier raad in).
3. De balance games zijn een leuk extratje maar helpen niet echt bij tot een beter conditie. Doe eerst de nodige earobics oefeningen en daarna als extra een balance game voor de fun(het moet pleznt blijven, toch?)

4. Doe 3 aerobic oefeningen per sessie. Je kan o.a. kiezen uit boxen, steps, lopen of hoela hoepen. Doe dit zo lang mogelijk op jou niveau.

5. Wissel aerobics oefeningen af met yoga en spieroefeningen. BV Oef 1. aerobics, oef 2. spieoefening, oef 3. aerobics, oef 4. yoga, oef 5. aerobics enz

Volg dit stappenplan voor een succesvol resultaat

Geen opmerkingen: